top of page

EXTRA DIENSTEN  //  verhuiswagen met laadklep

Heb je tijdens het verhuizen nood aan aangepast transport? Dan kan je bij ons aan gunstige prijzen een bestelwagen of verhuiswagen met laadklep huren. Ook als je geen opslagruimte bij ons huurt. Beide wagens zijn toegelaten in de Vlaamse LEZ (lage-emissiezone) (deze wagen tot 31/12/2027 en de gewone bestelwagen zonder laadklep zelfs tot 31/12/2030) en beide wagens hebben een Duits milieuvignet.

Heb je vragen hierover of wil je de bestelwagen reserveren? Neem dan contact op met onze onthaalbediendes. Tel: 089 50 00 11 of via e-mail: info@mijnopslagbox.be.

Algemene en technische info

(technische gegevens bij benadering)

Huur onze verhuiswagen met laadklep - All-inn self storage Genk
Huur onze verhuiswagen met laadklep - All-inn self storage Genk

Prijzen (incl. BTW)

Huur verhuiswagen met laadklep

Overige

Afspraken en algemene info

 • Een halve dag loopt van 09.15 tot 13.15 uur, van 13.30 tot 17.30 uur of van 17.00 tot 21.15 uur.
 • 1 dag is een etmaal (24u) van 09.15 tot 09.00 uur.

 • Zaterdag - halve dag loopt van 09.15 tot 13.15 uur.

 • Een weekend (WE) loopt van zaterdag 09.15 tot en met maandag 09.00 uur.

 • De prijs voor andere termijnen op aanvraag.

 • ​​Bij het afhalen van de wagen vragen we je geldig identiteitsbewijs en rijbewijs (en beide documenten van de eventuele andere bestuurder) mee te brengen.

 • De waarborg bedraagt € 350. We vragen deze samen met de huur te betalen bij afhalen van de wagen. Deze betaling kan contant (enkel indien een elektronisch leesbaar identiteitsbewijs), met bankkaart of kredietkaart.

 • De brandstof is niet in de prijs inbegrepen. Je vertrekt altijd met een volle brandstoftank (diesel) en brengt het voertuig met een volle tank weer binnen (tankbon meebrengen als bewijs). De AdBlue-tank moet niet bijgevuld worden.

 • Pechbijstand bij pech of ongeval in Europa is in de prijs inbegrepen (P-PLUS/VVW+/EUR).

In de Benelux heb je bij immobiliteit (voertuig kan ten gevolge van pech of ongeval niet terug rijklaar gemaakt worden door VAB) ook recht op een vervangbestelwagen.

Wanneer je buiten de Benelux gaat, kan je de pechbijstand uitbreiden met een vervangpersonenwagen in Europa bij immobiliteit. De prijs voor deze uitbreiding: € 37 incl. BTW / € 30,58 excl. BTW per huurovereenkomst. Als u gebruik wenst te maken van deze uitbreiding, onmiddellijk doorgeven bij reservatie!

Voor meer info over de pechbijstand: zie onze website:   https://www.mijnopslagbox.be/veelgestelde-vragen.

 • In de huurprijs is ook inbegrepen: verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid, schade aan het voertuig door aanrijding en diefstalDe vrijstellingen kunnen verminderd worden met de optie "Beperking eigen risico": de vrijstelling voor BA tot € 445 (ipv € 990), de vrijstelling voor schade aan het voertuig door aanrijding tot € 445 per schadegeval (ipv € 990 per schadegeval) én de vrijstelling voor diefstal tot € 1250 (ipv € 2500). Voor meer informatie over vrijstellingen: zie onze algemene huurvoorwaarden 'bestel- en verhuiswagen'.

 • Reserveren kan gratis en probleemloos via e-mail info@mijnopslagbox.be of per telefoon 089 50 00 11, met vermelding van het type wagen, datum, naam, adres, telefoonnummer en duur van de huur.

 • Annuleren kan enkel onder bepaalde voorwaarden (zie algemene huurvoorwaarden 'bestel- en verhuiswagen').

bottom of page