top of page

OVER ALL-INN 

Een familiebedrijf met een hart voor jouw goederen

Achter All-Inn self storage staat een familie mét een missie. Broers en ondernemers Bart en Geert Bollen voelden in 2008 samen met vader de nood aan flexibele opslagruimte. Ze bouwden een grote hal in Genk en All-Inn self storage was geboren. Nu, bijna 10 jaar later, staat er 3.000 m2 opslagruimte ter beschikking om particulieren en bedrijven te helpen als ze zelf te weinig plaats hebben. Zowel binnen- als buitenunits. De activiteiten zijn ondertussen enorm gegroeid, maar de warme service is gebleven. En dat merk je vanaf het eerste contact.

Hier staat alles in het teken van de klant. Daarom hanteren wij flexibele contracten en bieden wij een goede en betaalbare oplossing voor iedereen. Voor privépersonen, kleine en grote bedrijven, nationaal of internationaal. Onze bereikbaarheid is een troef, net als onze toegankelijkheid (24/24). Ideaal ook voor vertegenwoordigers die bij ons allerhande (promotie)materialen kunnen opslaan in plaats van telkens de kilometers naar hun moederbedrijf te moeten overbruggen. Als klant kan je trouwens ook gebruik maken van onze extra’s, zoals verhuismateriaal, een bestelwagen, heftruck, enz.

Kortom: je goederen zijn bij ons in veilige (en propere) handen. Of je spullen nu economische of emotionele waarde hebben, wij dragen er zorg voor! 

Familiebedrijf Bollen - All-inn self storage Genk

BENIEUWD NAAR MEER?

Ontdek hier onze units of vraag vrijblijvend je offerte aan.

MAKKELIJK BEREIKBAAR 

Voor personenwagens, bestelwagens en zelfs vrachtwagens. 

7/7 TOEGANKELIJK

Alle units zijn voor de klanten 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur.

BETROUWBAAR

Onze units liggen op een beveiligd terrein, staan onder camerabewaking en zijn beveiligd met een uniek slot.

SERVICE

Wij bieden een uitstekende service. Iedereen kan bij ons terecht met vragen over opslag. Kom langs of contacteer ons

bottom of page