top of page

ONZE OPSLAGRUIMTES

Het beste alternatief voor tijdelijke of permanente opslagruimte

Extra opslagruimte creëert extra mogelijkheden, zowel voor bedrijven als voor particulieren. De opslagboxen van All-Inn self storage zijn hiervoor de ideale oplossing. Deze zijn zowel voor een korte als lange periode, tijdelijk of permanent te huur.

​Ons gebouw in Genk (Limburg) wordt beveiligd en is ingericht met allemaal aparte, afsluitbare opslagruimtes van 1 m² tot 50 m², alleen maar toegankelijk met jouw persoonlijke code. Van meubelopslag tot magazijnruimte, bij All-Inn self storage kan je altijd terecht. Onze onthaalbediendes maken je graag wegwijs.

Onze opslagruimtes

Er zijn verschillende groottes van opslagruimtes en boxen te huur bij All-Inn self storage zodat je naar eigen behoefte de juiste grootte kan huren. De units variëren van 1 m² tot 50 m². Indien je behoefte na verloop van tijd verandert, dan verhuis je kosteloos naar een andere unit. 

Verder is er een verschil tussen buiten- en binnen-units.

  • Buiten-units: deze zijn rechtstreeks van buitenaf bereikbaar. Ideaal als je bijvoorbeeld met een vrachtwagen of bestelwagen tot kort aan de unit wil rijden. Het zijn de grootste units, met een breedte van 2,70 meter en een hoogte van 3,95 meter. Zij worden verlucht, maar niet verwarmd.

  • Binnen-units: deze zijn vlot bereikbaar via de centrale inkom. Je kan gratis gebruik maken van de verschillende transportkarren die voorhanden zijn om goederen via de gang naar je unit te transporteren. Alle binnenunits hebben een bruikbare hoogte van 3 meter. Ze worden verwarmd en verlucht.

BENIEUWD NAAR MEER?

Vraag vrijblijvend je offerte aan.

MAKKELIJK BEREIKBAAR 

Voor personenwagens, bestelwagens en zelfs vrachtwagens. 

7/7 TOEGANKELIJK

Alle units zijn voor de klanten 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur.

BETROUWBAAR

Onze units liggen op een beveiligd terrein, staan onder camerabewaking en zijn beveiligd met een uniek slot.

SERVICE

Wij bieden een uitstekende service. Iedereen kan bij ons terecht met vragen over opslag. Kom langs of contacteer ons

bottom of page