top of page

EXTRA DIENSTEN  //  huur onze bestelwagen

Heb je tijdens het verhuizen nood aan aangepast transport? Dan kan je bij ons aan gunstige prijzen een bestelwagen of verhuiswagen met laadklep huren. Ook als je geen opslagruimte bij ons huurt. Beide wagens zijn tot 31/08/2027 toegelaten in de Vlaamse LEZ (lage-emissiezone) en hebben een Duits milieuvignet.

Heb je vragen hierover of wil je de bestelwagen reserveren? Neem dan contact op met onze onthaalbediendes. Tel: 089 50 00 11 of via e-mail: info@mijnopslagbox.be.

Algemene en technische info

Movano-bestelwagen-010-det-72dpi.png
Movano-bestelwagen-018-det-72dpi.png

Prijzen (incl. BTW)

Huur bestelwagen

Overige

Afspraken en algemene info

  • Een halve dag loopt van 09.15 tot 13.15 uur, van 13.30 tot 17.30 uur of van 17.00 tot 21.15 uur.

  • 1 dag is een etmaal (24u) van 09.15 tot 09.00 uur.

  • Zaterdag - halve dag loopt van 09.15 tot 13.15 uur.

  • Een weekend (WE) loopt van zaterdag 09.15 tot en met maandag 09.00 uur.

  • Prijs andere termijnen op aanvraag.

  • Bij het afhalen van de wagen vragen we je geldig identiteitsbewijs en rijbewijs (en beide documenten van de eventuele andere bestuurder) mee te brengen.

  • De waarborg bedraagt € 350. We vragen deze samen met de huur te betalen bij afhalen van de wagen. Deze betaling kan contant (enkel indien een elektronisch leesbaar identiteitsbewijs), met bankkaart of kredietkaart.

  • De brandstof is niet in de prijs inbegrepen. Je vertrekt altijd met een volle brandstoftank (diesel) en brengt het voertuig met een volle tank weer binnen (tankbon meebrengen als bewijs).

  • Pechbijstand bij pech of ongeval in Europa is in de prijs inbegrepen (P-PLUS/VVW+/EUR).

In de Benelux heb je bij immobiliteit (voertuig kan ten gevolge van pech of ongeval niet terug rijklaar gemaakt worden door VAB) ook recht op een vervangbestelwagen.

Wanneer je buiten de Benelux gaat, kan je de pechbijstand uitbreiden met een vervangpersonenwagen in Europa bij immobiliteit. De prijs voor deze uitbreiding: € 37 incl. BTW / € 30,58 excl. BTW per huurovereenkomst. Als u gebruik wenst te maken van deze uitbreiding, onmiddellijk doorgeven bij reservatie!

Voor meer info over de pechbijstand: zie onze website:   https://www.mijnopslagbox.be/veelgestelde-vragen.

bottom of page